Pickles = probiotický salát

Proč jíst pickles?

  • Dodává do střev příznivé bakterie – napomáhá detoxikaci, rozkládání živin, potlačuje škodlivé bakterie a kvasinky.
  • Má všechny výhody zeleniny syrové, ale ještě lepší vstřebatelnost vitamínů a minerálů, i stravitelnost.
  • Napomáhá trávení těžších složek stravy – bílkovin, škrobů a tuků, ze sacharidů tvoří kyselinu mléčnou, kterou tělo využívá na tvorbu energie.
  • Zlepšuje zdravotní stav: zažívání, kožní onemocnění, alergie, žaludeční problémy, infekce, autoimunitní poruchy atd.
  • Nevadí žádným výživovým směrům, naopak zpestří každý jídelníček.
  • A hlavně šetří čas – je vždy připravená ke konzumaci.

 Probiotika budou pro medicínu 21. století tím, čím byly ve 20. století antibiotika.           Dr. Michael McCann imunolog 1999

 Proč jíst pickles z Organic farm? 

  • Používáme naši bio zeleninu, případně od jiných farmářů, dokupujeme pouze sezónně či místně nedostupnou.
  • Nepasterujeme: všechny vitamíny, enzymy i probiotické kultury jsou zachovány v největší možné míře.
  • Používáme studánkovou vodu bez chloru.
  • Používáme kvalitní mořskou sůl, chemicky neupravenou.
  • Každý produkt je obohacen něčím navíc: příprava v cedrovém sudu, přidání probiotických kultur Vitaflor, a díky různým přípravám a teplotám je také v každém produktu jiné složení bakterií – doporučujeme střídat druhy.
  • Připravujeme za úplňku, který zesiluje pozitivní účinky tohoto produktu.
  • Do našeho vědomého tvoření vkládáme pozitivní energii, lásku a vděčnost.
  • A také – ke každému nákupu dodáváme recept na domácí přípravu, tak se odvažte a fermentujte😊.

Další články

Organické tyčinky